Webcamseks

Webcamsex met een look a like

Posted On augustus 31, 2016 at 12:49 pm by / Reacties uitgeschakeld voor Webcamsex met een look a like

webcamsexIk kwam thuis van mijn werk en ik was de gehele dag al knetter geil. Op het werk loopt namelijk ook een mooie meid rond. Ze zit achter de receptie, en ik zie haar een paar keer op een dag. Altijd goed in de kleren en een lekkere lage decolleté. Dikke tieten zitten erop en een mooi stel billen. Ik was net thuisgekomen en moest dus van die dikke pik af. Hij was de gehele dag al een beetje hard. Ik startte de computer om naar een webcamsex pagina te zoeken. Eenmaal gevonden kwam ik in de webcamsex chatbox terecht. Ze hete Jennifer en zag er geweldig uit. Ze leek zelfs een beetje op de dame achter de receptie op mijn werk. Het is erg druk in de chatbox en ik weet nog niet haar aandacht te trekken. Iedereen is natuurlijk met haar bezig en wil iets van haar. Dat kun je haar natuurlijk niet kwalijk nemen met zo’n lichaam. Die tieten zijn zo geweldig en over haar billen nog maar te zwijgen. Een lekker strak kutje wat ze mooi kaal heeft geschoren zie ik ook terug op de foto’s. Ik voel dat mijn pik alleen maar harder is geworden en ik moet toch echt aan mijn trekken zien te komen. Ik vraag haar om privé webcamsex. Ze reageert direct want dat wil ze natuurlijk wel. Ze excuseert zich voor de drukke chatbox en wil iets voor mij terug doen. Omdat ik zo lang heb gewacht zie ik dat ze haar dildo pakt.

Ze begint met zich te spelen terwijl ik toekijk.

De dildo is groot en haar kutje is strak. Zachtjes duwt ze de dildo dieper in haar mooie kaalgeschoren kutje. Ik zit ondertussen heerlijk aan mijn pik te trekken. Ze haalt de dildo uit haar kut en begint eraan te zuigen. Het is net of ze mij live aan het pijpen is. Dit maakt dat ik direct klaar kom, zo geil is het. Ze lacht en we spelen nog iets na. Ik ben er weer af en tot de volgende keer webcamsex lach ik.