Uncategorized

Klaarkomen uitstellen

Posted On februari 11, 2017 at 3:22 pm by / Reacties uitgeschakeld voor Klaarkomen uitstellen

Het is de angst van iedere man, te vroeg klaarkomen en je partner niet tevreden stellen. Je seksleven wordt hier vanzelfsprekend niet beter van, gelukkig valt er wat aan te doen. Niet elke tip werkt ook voor iedereen, dit is volledig afhankelijk van jezelf. Vroegtijdig klaarkomen kan vrijwel iedereen overkomen, 1 op de 5 mannen heeft hier last van.

Wanneer kom je vroegtijdig klaar?

Wanneer heb je nou eigenlijk last van vroegtijdig ejaculeren? Een gemiddelde man komt klaar na 7,3 minuten, je komt vroegtijdig klaar na 1,8 minuten. Voor een vrouw is dit alles behalve plezierig, onder de 7 minuten heeft ze een gebrek aan genot. Pas bij 15 tot 30 minuten is het genot van de vrouw optimaal. Wanneer het vroegtijdig klaarkomen een langdurig probleem is, kan het problemen opleveren voor je relatie. Slechte seks zal hier namelijk ook zijn uitwerking op hebben. Je zaadlozing uitstellen met verschillende oefeningen kan dan de oplossing zijn.

De oorzaak van te vroeg ejaculeren

De oorzaak van snel klaarkomen kan uit verschillende dingen voortkomen. Bijvoorbeeld door gewenning. Bij veel masturberen heb je je lichaam getraind in het snel reageren op dit soort prikkels. Daarnaast kan ook je penis heel gevoelig zijn, dit is bij de meeste mannen zo. De een gaat hier beter mee om dan de ander. Een condoom kan de oplossing zijn wanneer je hier last van hebt, de gevoeligheid van de penis neemt hiermee namelijk af. Ook kan je last hebben van een soort verstoring in de hersenen, waarbij je te snel te opgewonden wordt.

Het probleem verhelpen

Het probleem kan grotendeels worden opgelost door middel van het trainen van je pc spier. Deze spier bevindt zich rond je bekkenbodemspieren, en gebruik je voornamelijk bij het ophouden van je plas. Het trainen hiervan kan je doen door het kort aan- en ontspannen van de spier. Doe dit om en om gedurende een tijd van vijf seconden. Iedere week kan je de duur en het aantal sets verhogen.