Webcamseks

Webcamsex met mijn neukertje

Posted On augustus 31, 2016 at 12:55 pm by / Reacties uitgeschakeld voor Webcamsex met mijn neukertje

Op een vrijdagavond is het heerlijk weer buiten. Natuurlijk net teruggekomen van mijn werk stap ik onder de douche. Ik wil mij lekker even opfrissen want vanavond heb ik een afspraakje. Ik ken deze dame van de sexcam. We hebben al erg vaak contact gehad en ik was een vaste webcamsex klant van haar. Natuurlijk had ik nooit gedacht dat ik aan de webcamsex een afspraakje of date zou overhouden. Maar het ging toch echt gebeuren. Althans ik hoop niet dat er straks een hele andere meid op me staat te wachten. webcamsexIk wist precies hoe ze eruit zag. Van top tot teen. Donker haar met mooie groene ogen. Een slank lichaam met mooie cup C borsten en een smal kontje. Snel stap ik onder de douche en scheer mij mooi kaal. Staat wel zo verzorgt, en ik wil niet dat iets ons in de weg zal staan. Ik kleed mij vervolgens aan en ben onderweg naar de date. Eenmaal aangekomen zie ik haar daar zitten. Het is echt de vrouw van de webcamsex en ik word toch een beetje zenuwachtig. Ik hoop dat ik goed genoeg voor haar ben, ze heeft natuurlijk al een aantal mannen verwend en weet precies wat ze wil. We doen een drankje om vervolgens naar mij thuis te gaan. Ik kon nu gaan spelen met de vrouw van mijn dromen.

Ze was precies als tijdens de webcamsex.

Nu kon ik haar aanraken en uitkleden. Ik wachtte daar ook niet lang mee. Voor ik het wist had ik mijn harde pik in haar wijdde kutje geduwd. Ik stootte heftig op en neer en ik zag aan haar dat ze genoot. Dit is toch iets anders dan een dildo tijdens webcamsex. Na een half uurtje met elkaar hebben gespeeld waren we beide klaargekomen. We besloten om nog een afspraak te maken. Ze is nu mijn neukertje.

sexcams online, zie http://www.HeteSexCams.nl/